Wednesday, 29 June 2016

Closing Day Bulan Jun

Closing Day tinggal sehari lagi. Esok...30 Jun 2016

Hehe..prepare belanja selepas raya.

Dan kebetulan pula maharani baru ja landing di Pulau Pinang.

Terpaksa seludup herba berhantu dari sana sebab di Sabah selalu tak cukup dan belum sampai heee..




Gara-gara ramai yang mau jadi cun luar dalam like Maharani Ci Xi la jadi macam ni.

..

Actually..nda tau mau tulis apa..lama nda jenguk blog ni..bersarang sudah bah..
Laptop AQ ke laut..motherboard rosak. Ni pun baru ja beli..kekeke..

Thanks..Arigato..to Encik Asben yang sudi belanja sebijik.

Semoga rezeki abang semakin berganda-ganda dan segala urusan dipermudahkan.

..
Ok arr...nda tahan dah kepala ni..toing toing sudah sakit betul..demam 3 hari sudah ni.
Janganlah sampai raya..baju belum sempat siapkan oter lagi..pasal tu la malas mau beli online kalau bab baju ni..kompom kena ubah,,potong itu ini.,,leceh!!


..Selamat Malam Semua.
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>