Tuesday, 13 January 2015

I'M Back

Assalammualaikum..

Wahaha...Bagai setahun rasanya AQ tak memunculkan dirikan..
Wait..wait..Bukan dah 2015 kah ni??
ish..ish..ish..memang dah setahun tak blogging rupanya..huhu

Dah bersawang dah blog AQ ni
Sori naaa

Sebenarnya..
Faktor utama tak blogging adalah..

1. Kemalasan Melanda..keh keh keh..Fakta paling bernas dan baik kan..hoho

2. Dilanda A VERY BIG PROBLEM yang AQ sendiri pun tak pernah terfikir. Sungguh tak terfikir langsung ia akan berlaku pada AQ. Apa pun ia salah satu ujian dan dugaan namun ia telah mengubah corak dan warna kehidupan. Tuhan..Jauhkan lah ia dari AQ.

3. Cuti-cuti Malaysia..Keh keh..konon la kan. Nak buat post..ermm gambar semua dah tiada..Hilang bersama HP hubby yang tercicir entah dimana. Nasib nasib.

4. Hubby too busy dengan masalah banjir yang melanda daerah Tenom.. Beginilah nasib bila ditempatkan di kawasan yang mempunyai Major Bencana sedia ada. Penyelesaiannya..perlu ada dari pihak kerajaan negeri dan persekutuan. Nak harapkan bomba..dorang cuma mampu membantu mangsa berpindah.

5. Duduk kat kampung yang linenya main ''tapuk-tapuk aka Sembunyi-sembunyi''. Nak buka page saja loading sampai mau tertidur. So jadilah ia alasan tidak blogging ..
Stay dikampung sebulan beb!!! Syok ooo..

Adududu...stop dulu la ya..budak kecik yang dah nak 10 bulan ni nak BF...makan tak mau.
Sudahlah time nak timbang berat semakin hampir..dia mula dah tak mahu makan. lepas timbang nanti baru kalut nak makan sampai 6 7 kali sehari...sabar saja la.

wokeh..chow la maaa...
Adiosss!!

Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment