Thursday, 2 October 2014

#throwback KnK

Assalammualaikum Peeps!!

Tengah dok clean lappy..terbuka folder kanak2 comel ribena. Comelnya dorang..Sayang dorang ketat2..mereka la dunia AQ. Tinggal dorang semalam sudah nangis teresak2.. T_T
Meh kita tengok ya..








Besar tu je picture..sebab nak besar lagi gambar jadi blur. Iya..time tu camera handphone pixel rendah lagi..nak beli yang pixel tinggi mahal giler.. Belum ada bluetooth lagi pun..guna infrared..sapa ada guna???..ramai pernah guna..kan,.kan..

Time ni Kak Long baru umur 5 tahun...kakak Kiki pula baru umur 2 tahun lebih.,comelkan..buat geram rasa nak cubit picit saja. Pipi bulat lagi..sekarang dah ada shape. Kak Long pun dah pandai diet kecik2..ibu dia yang macam anak badak  ni ntah bila la reti nak diet..wakakaka!

Macam kembarkan dorang..hehe..hingga sekarang ramai yang ingat dorang kembar sebab beli pakaian mesti sama. Entah napa dorang ingat kembar padahal muka langsung tak sama..tinggi beza sangat...betul tak?

Ermm..rindu mereka hari even duduk depan mata..Sayang kamu sangat2 until Jannah. Mereka la nyawa dan dunia AQ.

#sayangkamu
#knk
#kakakimi
#kakakiki



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment