Friday, 10 October 2014

Nak Buat Giveaway...Ada Nak Join Tak?

Assalammualaikum uolsss... ^_^


Seminggu juga rasanya AQ tak hupdate blog ni..ada yang rindu tak??.. (Perasan kau Enie...kekekeke)

Banyak benda nak kena settle sampai tak sempat nak buka lappy pun even sebenarnya lappy online sepanjang hari. (KnK..layan game manjang)

Rainbow Loom Or Loom Bands jadi fenomena kan sekarang???...anak2 AQ pun dah terjangkit sama..tak habis2 dengan Loom Bands..sampai ada yang order dari Si Kak Long.. dia tak buat gelang macam kat bawah ni.. dia lebih suka buat keychain...topi pencil..patung. Kakak Kiki pula dah berjaya jual beberapa bands hasil tangannya sendiri..RM0.50 saja satu..hahah..takpelah,,,ajar biz dari kecik..besar nanti tak perlu berharap nak kerja kat Gov or Swas.. 0_^ 
Elok juga sebenarnya bendahalah ni...boleh menambah 'Kekreatifan' dorang.
Sudahnya..kat mana2 nampak getah saja. 

Kalau AQneey nak bagi seorang satu Loom Bands ni ada yang mahu tak? Ini antara Band pertama yang AQ buat..buruk bebenor...ada buat yang lebar tak sempat snap..hubby dah sapu bawa pergi kerja. 


Bands ni semua hubby punya..dari AQ dan KnK..kena pakai satu hari satu.
Nanti kami merajuk..kah kah kah

Sapa nak???..Mari komen bagitahu ya..hehehe..kalau ada yang sudi terima dan pakai Bands dari AQneey.. AQneey mahu beri percuma saja.

Heheh...Nak ke?? Komen saja.

Bubyeee...

Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment