Friday, 10 October 2014

Alhamdulillah..Menang Hadiah By Annur

Assalammualaikum Semua..^_^

Hari ini hati ada manyak sinnang ooo!!! hehehe

Alkisahnya...tengahari tadi..ringtone Emel bunyi time dok khusyuk update blog..tiba2 pula rasa berdebar..selalunya biasa2 saja walau ringtone bunyi bak nak jadi lagu..

Whoahooo!!! AQ menang hadiah GA By Annur.

Alhamdulillah..Terima kasih banyak Annur. Rezeki hari jumaat. Walau nampak kecil tapi maknanya besar..so jangan pandang dengan rupa bentuk dan saiz but pada pengertiannya.. Thank sekali lagi Annur.

Nak tengok apa AQneey dapat..meh kita ushar sama2..

Special tuu..TQ
Lepas ni nak rajin2 join GA dan Segmen..hahaha..


Adios!!


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

2 comments:

  1. tahniah ya... best tu...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak :)
    Sy pon menang jugak. Hehe

    ReplyDelete