Monday, 29 September 2014

Tutorial Tab Accordian

Assalammualaikum...

Ada blogies comey tanya..macamana nak buat gadget  'Be With Me' macam AQ.

Huhu..dah banyak kali AQ try nak buat tutorial ni tapi asyik tak menjadi..ada masalah sikit dengan blockqoute daaa!! Geramm

Mau sakit jiwa AQ nak buat. Sebelum ni boleh pula nak buat nya.

So untuk tak kecewakan blogies comey tu..ni AQ bagi link tutorial tu ya.




Tapi atas Tajuk 3..admin lupa letak  /div  tu
So..tambah kod tu..sebab kalau tak letak..nanti gadget tu masuk dalam gadget yang lain pula.
Apa pun..SEMOGA BERJAYA







Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

2 comments: