Monday, 15 September 2014

Support AQ's Blogshop

Assalammualaikum Gojes!!
Hai..

AQ ada buka satu Blogshop..Harap kengkawan dapat beri sokongan ya..!!

Klik Untuk Berkunjung Ya!!

Buat permulaan Enierz hanya menjual beberapa produk kesihatan sahaja seperti Bio Seleza, Marine Essence, Kopi Mineral dan beberapa produk terpilih keluaran McOcean.

Blogshop ini dibuka untuk berkongsi kebaikan dalam menjaga kesihatan terutama kepada wanita seperti AQ yang telah pun melalui beberapa fasa.

Perubahan hormon dan peningkatan umur menyebabkan kita harus lebih peka dengan keadaan kesihatan kita. Tidak  mudah untuk mengembalikan apa yang pernah kita miliki dan mungkin sedikit mustahil tetapi Inshaa Allah kita mampu melakukannya untuk diri sendiri, suami dan anak-anak.
Sebarang pesanan boleh terus dilakukan di Blogshop atau pun terus menghubungi kami di nombor atau emel yang tertera. Terdapat dua borang yang perlu diisi untuk memastikan pesanan anda diproses dengan betul.

Jika terdapat sebarang ketidakpuas hati anda..boleh isikan borang aduan. Sebarang feedback juga harap dapat diberikan kerana ia bukan saja membolehkan kami mengetahui kekurangan dan ketirisan dalam urusniaga bersama anda tetapi ia juga dapat lebih memperbaiki dan meningkatkan perkhidmatan kami.

HARAP DAPAT SOKONG DAN SHOPPING DI KIOSK KAMI
TQ


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment