Saturday, 6 September 2014

Scammer From Coca-Cola

Assalammualakaikum Uolss


Pagi ni tiba2 hubby dapat message from Coca Cola 
Inspira tuuuu!!

Then AQ check website yang dia beri tu sebab awal2 dah ragu.. Tengok yang AQ 'BOX'kan dengan color pink dan kelabu tu...apa yang pelik???


1. Produck??.... Itik Pro ke apa? 

2. Webs?..Coca cola guna free website..whoaaa..takkan coca cola dah nak bankrup sampai guna domain free.



3. www.peraduancocacola.webs.com ....sah la menipu..

4. Lupa nak printscreen..hadiah wang tunai RM.27000...berapa nilainya tu..27 ribu or 27 sen..fikir2 kan la.

Then AQ google lagi..yuhuuuu..banyaknya keluar pasal scammer coca cola ni..ada yang guna email. Macam2 cara mereka nak cari duit kan... Hati-hati!! Be carefull!!

Jangan ada yang terkena tau!! 

Jangan ada yang blink2 mata tengok hadiah yang tak berapa nak mewah tu..

Fikir Logik!!!!

OK BAI...

Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment