Tuesday, 16 September 2014

Liebsters Award

Asslammualaikum Dear Readers...

Wahhh....ramainya blogger dapat Liebsters Award...Fenomena Liebster ka ni?? Bila baca bloglist, ramainya update tentang benda ni..Ramai dah yang AQ jengah..seronok juga baca entry pasal Liebsters ni sebab dapat baca pelbagai jawapan kepada pelbagai soalan yang entah2. Lucu pun ada juga.

Apa yang AQ dapat tengok..Liebster ni dapat eratkan hubungan antara blogger..pasti ada yang dah jadi bestfriend on blog..betul tak..dan sudah pastinya ia akan berterusan di alam nyata bukan hanya di maya..hehe. macam cerita bunian pula kan..!

Apa pun happy answering the question yaa..!!

Ermmm...ada tak yang nak tag Aqneey...hehe..??
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

3 comments:

  1. eh kite tak tag awak ye? hehe. nak jawab x soalan kite? kalau sudi boleh join jawab :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/09/the-liebster-award-by-budak.html

    ReplyDelete