Thursday, 25 September 2014

Friendly Volleyball

Assalammualaikum..


Kelmarin petang, dapat phone call kata petang ada friendly volleyball dengan PPD (Pejabat Pelajaran Daerah). Bola tampar?? Biar betik?? dah lebih setahun tak main..gerak gaya rasanya dah keras macam konkrit..Boleh kah main. ermm..boleh kan saja sebab saja nak gerakkan badan bagi keluar peluh yang dah lama bertakung ni. Badan pun dah macam anak badak dah.


Teka!! mana satu AQneey



Sungguh la..!!! memang main macam konkrit..tegak saja..hahaha!! Sudah lah tak cukup geng nak main. Ramai yang kerja dan ramai juga yang duduk kampung. Nak harapkan geng2 kat kuarters ni..hoho..ada 4 orang je lah, Yang lain, ada yang sedang dalam pantang, ada baby kecil dan hubby dorang on duty.

Sudahnya terpaksa 'cekup' seorang member PPD masuk team kitaorang..hehe. Tiga kali main..mean 9 set..tiada satu pun yang menang..huhu..but dont care coz we just nak have fun. Lagipun memang tak ready langsung. AQ tahu pun jam satu petang then jam 3 dah start main. 

Doa dalam hati supaya hujan turun..so tak payah main. Alhamdulillah..memang hujan turun..hihi.. tapi hanya sekejap saja..sudahnya..jam 3 kitaorang tetap turun main juga...hahaha..layankan saja..happy even kalah..who care???..just enjoy apa yang kita buat ia lebih bermakna walaupun kalah teruk, Malu??..nak malu apa pula...bukannya main tak pakai baju..lengkap jooo!! Think Positif!!..*reminder for myself.

Lepas ni..nak ajak dorang main netball or futsal pula. Hehe..gaya macam terror tapi maintain hampeh tak tahu main pun..keh keh keh!! just give a try..betul tak..have fun dan enjoyyy!!!

Bubaiiii




Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

2 comments:

  1. sy paling x terer main bola tampar ni. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah..pacak saja lah tengah gelanggang..ekeke

      Delete