Sunday, 7 September 2014

Fasa Baru Karl Ell

Assalammualaikum....

Syioknya bila baby Karl sedang membesar dan sudah memulakan satu lagi fasa baby..hooyeaahhh!!!
Baby Karl dah boleh bergerak kedepan semasa meniarap..nak panggil apa ntah..(Abaikan!!..)

Best sangat even AQ dah melihat dan merasai memont itu ketika Kak Long dan Kakak Kiki membesar dulu. But..setiap perubahan tetap menjadi satu keterujaan. Lebih2 lagi KnK yang sangat2 happy dengan perkembangan adik dorang.

Lepas ni tak sabar pula nak tunggu dia duduk, berjalan dan bercakap. Merangkak?..agaknya baby Karl tak merangkak macam KnK..

HUooHuOOO...can't wait!
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment