Wednesday, 10 September 2014

Coretan Kakak Kiki

Assalammualaikum Peepsss..

Kelmarin petang...AQ dapat hasil kerja tangan Kakak Kiki..Ia buat AQ terharu.. Korang baca apa yang dia tulis..




Terharunya bila baca baca ayat dia.. "Ibu..saya sayang"..."Ibu kawan saya Hari-hari"

Bicara seorang kanak2 yang hampir menjangkau 7 tahun.. Ia adalah tulus dari hati kecil mereka. 
Terima Kasih sayang Kakak Kiki. Ia juga adalah inspirasi AQ walaupun AQ boleh dikategorikan sebagai seorang ibu yang garang kaw-kaw namun AQ bukan seorang ibu yang garang sampai naik tangan.

Kakak Kiki memang rajin buat semua ni..setiap hari yang istimewa, dia tidak pernah lupa walau dengan hanya coteran atas kertas putih dengan contengan..haha..but who care?? yang penting apa yang sedang dan telah diluahkannya.

Kakak Kiki dengan personalitinya seorang kanak2 yang agak sempoi..ermmm..memang sempoi giler..berani..tak kisah apa orang kata but mudah tersentuh bila orang yang dia sayang buat kat dia..(huhu...just like her ibu). Suka buat dakkkk saja, straight to the point..selalu tanya soalan sentap..dan jadi pelawak Kak Long Kimi-nya.

Jangan sesekali berjanji dengan dia kalau ada hati nak berjanji kosong..biar dua tiga tahun..dia tetap akan tanya semula..haha..AQ dan hubby yang kadang2 lupa.

Seorang anak yang sangat2 manja, comel dan pintar.

ERmmm...TERIMA KASIH Kakak Kiki..

I LOVE YOU soo Much Till Jannah.

Semoga kekal menjadi seorang anak yang baik hingga ke akhir nyawa.



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

2 comments:

  1. cantiknya... pandainya buat..

    p/s: Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #8. Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/09/senarai-url-blog-8.html

    ReplyDelete