Saturday, 6 September 2014

Cara AQ Nak Blogwalking

Assalammualaikum..
Hello All Blogger
>___<

Setiap hari sebelum masuk dashboard..AQ mesti buka page blog dulu..sebab nak tengok kot ada yang sudi singgah kat blog AQ ni..Kalau ada..sooo..Blogwalking sekejap..Klik apa yang boleh..sedekah klik tak susah mana pun kan..dapat juga kawan kita kumpul duit sikit.
 
Citer pasal klik iklan.. Terima kasih sepadang bola sebab sudi klik iklan di page greepink ni..TQVM

Then..memandangkan AQ malas nak belek dashboard..so everything AQ tengok page sendiri..layaknya seperti sedang blogwalking blog kengkawan...Sooooo

                         AQ dah mula letaksemua yang AQ followed dalam bloglist..mudah dan senang nak merisik apa yang kengkawan tulis...berminat nak baca..AQ klik saja..Done!!

KBai..
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment