Saturday, 6 September 2014

Attacked By Malware Solved

Assalammualaikum Readers


Resah hati bila tak boleh buka my own blog page..huhu...sedih bila just mengadap screen putih merah..
Begini rupa muka blog sejak semalam

Nak go through tak berani pula.. 

Benda ni berpunca dari pinkbusuk.org.. Sapa yang ada letak ping kat blog sure kena macam ni kan.

Ok..jom kita elakkan benda ni berulang lagi... 

Go to your Dashboard > Layout > Gadget Ping > Then Delete HTML Ping Busuk yang korang letak dalam tu.

SAVE dan try buka semula blog page korang. Insha Allah selesai..macam blog AQ.

Selamat BerBLOG semua.



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

1 comment:

  1. Saya pun da delete ping huhu
    Jom meriahkan http://mellyareenza.blogspot.com

    ReplyDelete