Sunday, 31 August 2014

Telekung Own Made Untuk KnK

Assalammualaikum
Hai..selamat malam

KnK dah lama nak beli telekung.. AQ pun dah lama cari juga..Nak beli yang online rasanya tak mampu la pula..mahal sangat la yang AQ jumpa. Sepasang paling murah RM70..kain..kita tak tahu kualitinya bagaimana. Cari kat sini pun 2x5 juga..ada yang harga RM50..whoaaa!! kain..kualiti baru RM1.90. Jarang giler jooo..just menang kat kerawang saja. 

So ajak dorang cari kain..huhu..kedai kain pula takde kat Tenom ni..ajak pegi Keningau..susahnya cari kedai kain yang jual murah. Cari kedai yang selalu AQ pergi dulu..Huargghh!! Sudah tiada di lotnya..mungkin sudah pindah tapi tak tahu kemana sebab dah dua tahun tak beli kain ela.

Then...cari lah kat mana2 kedai yang dekat..nak survey jauh2..tak larat nak dukung Karl Ell dan dia pun dah mula tak selesa..nak mneyusu dan mengantuk. Sudahnya..everything kena buat dengan pantas. Jumpa kain Rm8 semeter..okey la kan..seorang 4 meter. Untuk dua orang 8 meter la jawabnya so..RM64. Murah dah tu. Beli renda RM2.50 semeter. 7.5 meter..so jumlah semua baru RM80 cincai. Kira murah dah tu..hihi.
Done!! dan Jahit...Siap!!

Inilah hasilnya..OK tak?? 









Senang hati tengok mereka..!

Bai..
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment