Thursday, 14 August 2014

Si Murai Kiki

Assalammualaikum
Hai
Wah...AQ ada murai...hihi.
Bukanlah..ini Kakak Kiki..sebelum ada Baby Karl..kitaorang panggil dia 'Adik'..tapi sejak dah ada adik ni dia nak kami panggil dia 'kakak'.
Korang nak try panggil dia 'adik'..sure buat tak dengar.
Napa pula si Murai Kiki??
Sebenarnya..kakak ni suka sangat bercakap..agaknya dah tertumpah banyak sangat kuah kot.
Ibu ayah dua2 becok...kekekek
Sapa2 yang berpeluang berborak dengan dia...sediakan ubat lemah jantung..bagi yang ada lah.
Bukan apa..dia kalau bercakap selalu buat  kita sentap.
Soalan maut tak sudah..but..memang sure best borak dengan dia even kadang2 buat kepala berasap.
Jangan pelik kalau keluar ayat2 power yang mungkin korang fikir..
Betullah budak 6 tahun yang cakap ni??..
Hehe..kami pun selalu sentap dengan dia ni..Sabar sajalah..huhu.
Pintar sangat kalau bercakap..ayat standart saja.
Hehe..Agaknya besar nanti boleh jadi pemidato tak?
Inshaa Allah.


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

4 comments:

  1. Argh comel!!!!

    Budak comel cenggini memang suka bercakap kot, hahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...sentap selalu dgn jawapannya

      Delete
  2. Sama macam anak buah Cik Mimie..baru 4 tahun tapi cakap dia macam org tua..hahah..panggil die Nina kepochi..sebab suka kepo..hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..kepochi ya..hehe..kang jd kepoh trus.

      Delete