Thursday, 7 August 2014

Bila Nak Dapat CPUV Ni??

Assalammualaikum
Hai...Selamat Pagi

Huhu...T_T...Bila tengok entri kengkawan blogger dok citer pasal CPUV...tergerak hati cek laman Nuffnang..kot2 ada CPUV hinggap...
Huh..berangan...macam biasa..kosong saja CPUV AQ..keke..mana nak hinggapnya kalau malas kong nak update blog..dah tu citer mengarut apa entah..krik krik!!

Beginilah kalau beginner namanya..member blogger pun berapa kerat saja..nak blogwalking kadang tak sempat..( Manyak Alasan ko Enie... +____+ )

Korang rasa apa entri yang menarik..?? Korang nak tau pasal apa??
Ermm...Nak buat tutorial..AQ tak reti..buat untuk diri sendiri sajalah..tapi ada juga menyelit tutorial dalam blog ni.
Apa kata AQ citer pasal tempat yang OSEM kat Sabah ni..OK dak??
Ermm...macam cantikkan..!!
Ok..Tapi rasanya ada yang AQ google tu tau..just nak bagi mudah untuk orang saja..dan untuk Noted AQ juga...kekeke

Menyelam sambil Minum 'ayo'

Wokey..Adios..Assalam!


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment