Saturday, 5 July 2014

Geram..!! Sidebar Main Babacak.

Salam Ramadan
Assalammualaikum
Hai

Apasal Sidebar ni pandai pindah2 tempat ye? Sekejap dia duk tempat asal dia kat sebelah kanan tu..tiba2 dia duk kat bawah post pula. Mula2 tu panik juga...mana pula perginya sidebar? dah merajukkah sebab AQ duk hias post saja sampai dia terabai..ermm..rasanya takde la terabai pun..duk elok comel saja..habis tu apasal main babacak pula dengan AQ. Sekejap duduk elok di kanan post tau2 bila petang ke malam dia dah landing dibawah post pula. Aduhai..first dia pindah tu..jantung asyik dug dag dug dag je..AQ ada saja letak XML or tersilap customize..refresh dua tiga kali baru la dia elok semula.

Apasal dengan ko sidebar? Jangan merajuk dengan AQ tau..AQ bukan reti sangat dengan XML..HTML..or Java Script bagai. Rambut dah makin luruh fikir pasal ko ni..tak sian kat AQ ke..isk..isk..isk! risau tau.

Ke dia nak cari port nak landing rest untuk malam??
Ada sapa2 yang tahu tak apasal jadi macam tu?
Tolong AQ jooo!!!

*Ps/ Klik iklan nuffnang kita ya..Thanks!


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment