Wednesday, 9 July 2014

Buah Hati Hubby Yang Baru

Assalammualaikum
Hai

Sementara tunggu mahu bangunkan anak2 untuk pergi sekolah..jom kita update blog dulu yoo. Puasa ke11 sudah kitakan..cepat betul masa berlalu..persiapan untuk raya satu apa pun belum ada..slow and steady orang cakap.

Sebenarnya AQ sedih yang amat sekarang since kelmarin bila dapat tahu hubby dah ada buah hati baru..huhu. Jeles banget tau!! uwarrrhhhhhh!! sob sob!!

Petang kelmarin, pulang saja dari Keningau hubby tunjuk buah hati barunya kat AQ..Menggoda..menawan..menarik perhatian..menyerlah gitu!! Huhu..sungguh tercabar keegoan dan emosi AQ..Apakah kekurangan AQ sehingga hubby tergamak nak cari buah hati baru..AQ tak cukup baikkah? tak cukup cantikkah?? atau tak cukup menggoda???..ermmm..kalau hubby terbaca entri ni mesti hubby jawab.."Wah..giler panggung ni!!"..hew..hew!!

Ni nak tunjuk buah hati baru hubby...

Ni la buah hati baru Hubby

Hehehe..cun tak?? menggoda dan menawan serta menyerlah..kan!. Dia beli siap dengan dua kembar lagi. Kekasih lama dia dah retak so dia carilah buah hati baru..ermm..layankan saja..reward for himself untuk kerja kerasnya selama ni.

Hubby bukan jenis yang nak beli itu ini. Kalau pengurusan kewangan..agaknya dia lebih baik dari AQ sebab duit dia lambat ja abes..Kalau AQ ni..macam2 nak beli..but mostly barang dapur...dan bila dia shopping barang dapur..hahaha..i know that i'm better then he does..ekekek..i'm proud with myself..chewah..bangga tu..buat malu saja.

Sebelum ni Hubby suka main sepak takraw dan dia hebat sebagai killer..hehehe..bukan nak puji ke apa tapi memang dia hebat dalam permainan tu sebab since dulu2 lagi dia main. Pernah main peringkat negeri...ermm kalau Brunei join..peringkat negeri ke?..negeri pun negeri la. Since paha dan betis dia cedera dalam kursus 4 tahun sudah..dia dah slow main takraw.. then dia banyak main volleyball untuk stamina..dan AQ jeles sebab dia boleh main dengan baik juga..jeles AQ tau.

Sabar sajalah Enie..kau tu pendek kecik..ada hati nak main volleyball..kepala pun susah2 nak sampai net..huhu..ermm ya la..ya la.

Then sejak pindah ke Tenom..hubby berjinak2 pula dengan badminton..pun dia boleh main dengan baik. Apa pun AQ kena mengaku..dia hebat selalu berjaya melakukan apa saja yang dilakukannya..true is..AQ admired dia plus jeles..hahaha. Takpe..tunggu Karl Ell besar sikit..kita boleh jadi bergu semula..hoho.



Ermm...Okeylah..KnK pun dah pergi sekolah..boleh kot AQ nak lelap mata kejap..mengantok kaw kaw dah ni. tidur jam12 then bangun jam3.30..semua kerja pun dah settle..tinggal tunggu Karl Ell bangun saja. Kalau dia bangun memang tak boleh buat apa dah sebab baby Karl aktif giler..kerja nak melompat saja. Nak duduk or baring,,jangan harap. Muncung manjang..ok..zzzz

Bubye..

*PS/ Tolong Klik iklan kita ya..terima kasih!.

Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment