Tuesday, 22 July 2014

Asyik Nak Menggodek Saja

Assalammualaikum
Hai..

Dua tiga hari ni AQ asyik nak menggodek blog ni saja..sungguh semangat giler yooo..tapi tak juga lawa2...lawa?? ermm..apa maknanya tu ya kalau asyik nak tukar dan tak puas hati tak sudah..huhu. Cerewet sungguh AQ..sampai blog tak terhupdate..padan muka..nanti Mr. Nuff majuk tak bagi iklan kat AQ.

Macam2 tutorial AQ skodeng..dapat buat sikit2..ok la dari takde langsung..at least dapat pengetahuan sikit even blog AQ stil tak lawa juga..huwarrgggghhh.

Huhu..Sabar Enie..nanti esok lusa tahun depan lawa juga blog ekaw ni...!! eyooo la..!

Banyak entri AQ nak buat ni sebenarnya tapi dok kalut nak renovate muka blog dan bersilat packing nak balik kampung...Kan nak raya dah ni..oohooo ooo balik kampung..hati girang..!

Ermm...tahun ni bagaikan tak begitu meriah saja rasanya. Mood nak raya pun bolak balik saja. Baju pun tak beli..huhu. Entah napa...beli untuk anak2 saja..hubby pun sama. Tak apa lah..baju2 tahun sudah penuh almari nooo..setahun jahit baju dua tiga pasang..lepas raya terus bermastautin dalam tu. Kita pakai yang itu sajalah..  Budget raya tahun ni..kita kumpul nak start buat bisnes..kalau menjadi..tahun depan kita raya sakan..wahahaha.

Itupun jika Allah masih berikan kesempatan..Inshaa Allah.

Apa pun..Kepada mereka yang nak balik kampung (Pesan kat diri juga)..hati2 dijalanraya..Selamat Berposa..dan Selamat Hari Raya.


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment