Friday, 20 June 2014

Quote


Assalammualaikum..
Hi...

Membaca quote atau petikan sering memberikan motivasi dan inspirasi. Ia juga cara untuk meluahkan rasa hati atau perasaan kita. Know what..AQ bukan Sang Pujangga...bukan juga bijak pandai tapi AQ suka buat quote...suka2 untuk meluahkan apa yang AQ terfikir dan apa yang sedang AQ rasa dan alami. Setiap quote yang terhasil memiliki makna tersendiri..terdapat memori dalam setiap satunya.

Inspirasi dari wanita 

Itulah diri kita sebenarnya..tiada siapa pun yang sempurna
Special buat Hubby
Luahan hati..kew..kew

AQ post semua quote yang siap kat Instagram..sebab boleh share kat FB dan Twitter sekali..maka..3 dalam 1 la..tak perlu upload dua tiga kali..hehehe..kerja malas kan..but ia yang terbaik.

Seronok bila yang orang suka dan gunakan quote yang dibuat..that mean..quote tersebut terkesan dihati mereka2 yang download or save. Mungkin orang akan fikir buat quote ni buang masa..tak sebenarnya sebaliknya ia mampu menzahirkan apa yang ada dalam diri kita..cewah..ayat macam betul ja kan...kekeke.
Selalu idea datang time tak buat apa...terutama ketika susukan baby..sambil duduk atau baring..idea datang sepintas lalu..so terus buat sebelum ia hilang..nak postpone...sure tak jadi seperti ketika idea itu datang..maka sebaik saja idea itu datang..buat terus atau tulis dulu dimana2 even ketika di dapur sekalipun..time mandi dan kat bilik termenung pun boleh diterjah idea..siap terus buat..Buat guna handphone saja...mudah!! saya guna app photos dan fotos..belum jumpa app yang lebih canggih lagi..kekeke..takpe..kita  buat slow and steady. Nanti AQ upload semua quote yang dah buat. Klu rasa nak ambil..ambil saja..tapi ada antara sure ada nama AQ. Kalau jumpa ayat yang entah apa2..gelakkan saja tapi jangan kutuk tau..huhuu..orang kata..'tunjuk ajarku sifu'..hew,,hew!!

Wokey...tidur sekejap..mengantuk tahap gaban sudah ni...karang mengarut ntah apa2..choww..!!
Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment