Thursday, 19 June 2014

Nuffnang

Assalammualaikum...
Hi...

Nuffnang???..AQ baru nak belajar apa bendanya nuffnang ni. Dari pembacaan ia merupakan sebuah web pengiklanan yang memberikan kita peluang untuk menjana pendapatan daripada klik..agaknya la..baca pun tak abes lagi..macamana nak paham sangat..ya dok.


AQ dah daftar tapi belum dapat emel dari nuffnang lagi..duk tunggu dari pagi tadi tadi tapi tak sampai2 juga. Tunggu saja la..kalau tak dapat juga hantar emel kat customer service la..klu ada..sure ada la kan. Teingok dari dari blok yang telah dijelajah..wokey juga nuffnang ni..yang rajin update post banyak dapat..agaknya AQ ble ka dapat banyak???...ermmm..sikit pun jadilah..rezeki Allah tu..jangan tamak..dapat RM1 pun da cukup bersyukur yooo..sapa nak bagi duit free. 10sen pun susah nak dapat.. Problem is..rajin ka AQ nak menaip dalam blog ni..Idea pun ciput..menaip macam siput..kew..kew..kew.. Merangkak la jawabnya.

Tak apa..sikit2 lama2 jadi bukit..Chayok..!!! Chayok..!!..cewah semangat je..kekekek..

Takpe..kita tunggu dan lihat.



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment