Tuesday, 24 June 2014

Misi Header Belog

Assalamualaikum...
Hi...

Dari semalam hingga hari dok godek2 header saja...plan nak buat own template tapi tak reti la pula..takpe sikit masa lagi AQ akan buat template sendiri. Kalau orang lain boleh buat so..AQ pun boleh juga yooo!!!

Macam2 web AQ cari dan buka..pelbagai keyword yang diguna..jumpa juga tap lain pula jadinya...tukar lagi..last2 buat kerja yang paling menyusahkan..mujur AQ tak reti nak tulis HTML..kalau tahu tak perlu la nak buat kerja dua tiga kali untuk satu header buat at last puas hati juga. 

Mula cari gambar..save..then upload semua..kalau nak transparent background..buat tu dulu..pastu cari hiasan yang memikat hati..jumpa..gabungkan pula..dah siap..download lagi.. Tak puas hati..buat lagi..




Header Pertama

Header Kedua

Header Ketiga

Header Keempat...Jatuh cinta dgn white roses

Done..but ada white background pula!!


Macam2 yang AQ tak puas hati dengan header yang sudah siap tu..padahal ok sudah pun..entah nak apa lagi pun tak tahu..

Finally..its done! dan AQ puas hati..tidak la secantik mana tapi..i loikee!!..hihih..

Without background
Dah senang hati pasal header tapi still tak puas hati dengan templatenya..haha..cerewet..hohho!!
Takpe kita akan buat perlahan2..nanti cantik la blog AQ yang ala kadar ni..hew..hew..!

Bai...!!



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

3 comments:

  1. Replies
    1. ada sudah tu..ko try dulu

      Delete
    2. Bukan, atu googl follower boleh jua d pakai..maksudku follower button yg mcm aku..ko ambil d layout di bhgian more gadget di bawah sekali

      Delete