Sunday, 29 June 2014

Give Away Contest by Izzlegacy Boutique

Assalammualaikum..
Hi...

Izzlegacy nak bagi Kebaya Free Weiii...!!
Jom join ramai2.
Klik Banner Untuk Join


Bestnya kalau menang Kebaya Nyonya 
Bukan takat pakai time raya saja
tapi
AQ suka pakai kebaya dengan Jeans jooo!!

Korang Tak nak ke??

Jomlah Join..!!

SIKIT INFO TENTANG BUTIK IZZLEGACY..
Butik Izzlegacy terletak di The Atmosphere, Seri Kembangan. Ia merupakan sebuah vendor butik dengan produk utamanya adalah baju kebaya nyonya dan lain-lain jenis kebaya. Anda boleh mendapatkan kebaya nyonya yang cantik-cantik dengan design, motif dan warna yang menarik kerana Izzlegacy mempunyai lebih kurang 600 design baju kebaya nyonya diatas brand Izzkebaya. Ramai yang telah memebeli kebaya nyonya Izzlegacy (Izzkebaya) dan sangat berpuas hati dengan sulaman kebaya yang halus dan jahitan yang kemas. Pelbagai jenis kelengkapan kebaya ada dijual di butik Izzlegacy  seperti kain pareo, kain batik kembang payung, kain batik selisih, kain songket dan pelbagai jenis kerongsang kebaya. Selain dari baju kebaya nyonya, anda bole mendapatkan pelbagaikan jenis produk lain seperti jubah muslimah kebaya, baju kurung moden, baju kurung cotton, can dress, flat shoe, blouse, tudung bawal aeka shawls, baju kurung kanak-kanak, aneka jenis biskut dan banyak lagi produk dibawah satu bumbung. Untuk melihat produk-produk Izzlegacy Boutique. Korang boleh layari laman web rasmi Izzlegacy Boutique dengan klik pada link berikut :-

Wah...! nampaknya raya ni bergaya sakanlah dengan Baju Koleksi Izzlegacy. Mesti cun dan gempak..hew..hew!. Kalau menang hadiah GA Izzlegacy..lagi gempakkk!!..Orang tanya dapat kat mana..sure jawab kat Izzlegacy Boutique..kan..kan..kan..

Hadiah apa ah?
Hahh..kalau nak tahu apa hadiahnya..korang kena Klik si bunga ya..hehe




Bergaya Gempak Di pagi Lebaran,


Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>

2 comments:

  1. Selamat bersegmen. :) http://kaktusoren.blogspot.com/2014/06/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom...hehe..untung2 dpt kebaya free sepasang.

      Delete