Thursday, 19 June 2014

DiMana saja ada Bersama

Lee Multigrain Cracker...

Teman baik saya sejak bersalin..tau napa?? Sebab makan dua tiga keping biskut..susu akan full semula dgn cepat.. Saya full BF so susu kena sentiasa full klu tidak..meraung la hero saya sorang tu. Da la kuat sangat menyusu setiap 1jam30 minit akan merengek minta susu..

Nak dijadikan cerita pertemuan pertama dengan 'bestfriend' saya ni bermula ketika hubby n the krews buat perlawanan sukan antara skuad.. Dorang dapat JORA and dpt hamper paling besar..gambar hamper tak sempat snap...lagipun stori lama da..nanti la saya godek2 hp hubby cari pic tu..klu rajin la..ekekekekek.
Nak dijadikan cerita..biskut dalam tin ni..xde sapa nak makan..tinggal kat balai pun..sunyi sepi orang tak jeling pun..lagi2 makanan lain still berlambak..kekeke..lagi orang taknak..so dorang bagi kat hubby..hubby bawak balik umah..pun seminggu juga tak dijeling. Semua pakat kamcing cracker cap ping pong.. at last saya yg makan daripada dibiar macam tu saja..tak sampai sejam lepas makan terasa berdenyut nak topup air susu..waaa cepat dari makan nasi..klu Karl Ell lambat nyusu skit..mula la baju abes basah..terlebih!!!.
Serasi agaknya kan.

Content dalamnya terdiri daripada tepung gandum..tepung gandum penuh..apa beza pun tak tau la..janji sedap...minyak sayur..tepung kanji jagung..bijian campuran..banyak jenis dan diperkaya dengan vitamin yang sangat baik badan...sori ya..nak tulis semua..saya ni jenis malas skit..hihi. Nanti klu nak beli boleh tengok kat situ ya.

Since then kami jadi kawan baik yang sangat akrab..tak pernah tinggal klu nak pergi mana2..We're BESTFRIEND yooooo.



Like Jika Suka Ya..Dan Mohon Klik Tabung KKnk..TQ>
Comments
0 Comments

No comments:

Post a Comment